Test

Nieuw thema voor Blogging4Fun

We hebben een poosje wat andere werkzaamheden gehad die alle aandacht opeiste. Maar vanaf vandaag gaan we weer flink aan het werk met Blogging4Fun.com.

Ingelogde leden kunnen niet rechtstreeks een nieuwe site maken na update naar WP 5.7

Een paar dagen geleden is Blogging4fun geüpdatet naar WP 5.7. Helaas veroorzaakt deze update dat ingelogde leden niet rechtstreeks een nieuwe website kunnen maken. In dit artikel kun je lezen hoe je, als je bent ingelogd, toch rechtstreeks een nieuwe website kunt aanmaken.

Thema’s op blogging4fun

Momenteel hebben we een aantal thema’s geïnstalleerd op blogging4fun. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we er niet veel over nagedacht hebben wat nu leuke thema’s voor het blog netwerk zijn. Daarom vragen wij jullie hulp bij het bepalen welke thema’s we op blogging4fun gaan gebruiken.

Hoe kan ik een website maken op blogging4fun?

Een website maken op blogging4fun is niet zo ingewikkeld. In dit korte artikel leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw eigen website in een paar klikken online hebt. Veel plezier.

Welkom op het blogging4fun blog platform

Blogging4Fun.com. Is het nieuwe blog platform waar je kosteloos je eigen website kunt beginnen. Dit platform is bedoeld voor iedereen die graag een eigen website wil maken maar dit nog niet hebben gedaan in verband met de kosten.