Welkom

Op een website vol met beeldspreuken in verschillende talen die dagelijks wordt bijgewerkt. Je kunt kiezen uit een onderwerp onder de verschillenden talen. Schroom niet om een berichtje achter te laten, dit wordt zeer gewaardeerd!  

Read More

15 juni

Op Juni komt het aan, of de oogst zal bestaan. 2. Boeren maaien hun grasjes, stedelingen pakken hun terrasjes. 3. Regen met Sint Veith (15 juni), regen zes weken in een tijd. 4. Sint Vitus (15 juni) heeft de langste dag, Sint Lucia (13 december) doet hem na met de langste nacht. (Deze spreuk stamt ... Lees meer

Read More

14 juni

Zo heet het is in Juni, zo koud het is in december. 2. Met een zomerwervelwind, is het weer ons goed gezind. 3. Staat op Sint Basiel (14 juni) het koren schoon, de boer geeft zijn land nog voor geen kroon.

Read More

13 juni

Is het op Sint Antonius (13 juni) nat, de boer verdrinkt van verdriet zich zat. 2. Als op Sint Antonius (13 juni) de zon schijnt, veel zorg voor de boer verdwijnt. 3. Sint Antonius (13 juni) schoon en helder, vult vat en ook de kelder.

Read More

12 juni

Juniregen, goddelijke zegen. 2. Juni nat en koud, meest van het hele jaar ellende brouwt. 3. Juni vochtig en warm, dan maakt ze de boeren niet arm.

Read More

11 juni

Regent het op Sint Barnabas (11 juni), zwemt de oogst in een waterplas. 2. Valt op Sint Barnabas (11 juni) veel nat, zwemmen de druiven in het vat. 3. Sint Barnabas(11 juni) die nooit de sikkel vergat, heeft de langste dag en het langste gras.  (Deze spreuk stamt van omstreeks het jaar 1000 van de ... Lees meer

Read More

Hallo wereld!

Welkom bij Blogging4fun sites. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Read More
Please wait...

Peter van Geest

Gepensioneerd

Zoon, echtgenoot, vader, opa, mensenmens.

Belangstelling voor alles wat te maken heeft met de kwaliteit van het leven. Spiritueel, echter niet religieus.

Media

Friends

Profielfoto
rudy_20210314140315
@rudy_20210314140315
Profielfoto
roedeltje
@roedeltje

Groups

Groepslogo van Vragen over WordPress
Vragen over WordPress
Private Group